Balkonrot


Uw balkon, onze zorg
Heeft u betonrot opgemerkt in uw huis of pand en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Reken dan op de expertise van Reno Balkons. Onze vakmensen weten als geen ander betonrot te repareren, bijvoorbeeld door middel van betoninjectie, ongeacht waar in uw pand het zich bevindt.

Laat betonrot in uw pand vakkundig herstellen
Betonrot is een veelvoorkomend probleem bij oudere woningen en panden waarbij het beton van binnenin beschadigd wordt doordat de bewapening begint te roesten. Als gevolg hiervan ontstaan scheuren en barsten en brokkelt het beton af. Om dit te vermijden is het belangrijk om betonrot zo snel mogelijk te laten herstellen door een expert. BIJ Reno Balkons hebben we een ruime expertise met het repareren van betonrot in balkon, terrassen, balken, en vloeren. Het herstellen van betonrot doen we handmatig of met een betoninjectie afhankelijk van de ernst van de schade. Bij een betoninjectie injecteren we de scheuren in het beton met speciale mortels of harsen om te schade te herstellen en verdere problemen te voorkomen.
 
Specialisten in betonrenovatie
Bij balkons en galerijen wordt betonschade zoals betonrot ook vaak veroorzaakt door de aanwezigheid van vocht. Oudere balkons werden namelijk afgewerkt zonder waterdichtingslaag. Reno Balkons helpt u graag om deze vorm van betonrot te herstellen of vermijden door een gepaste waterdichtingslaag aan te brengen. In vele situaties kunnen we het volledige vloersysteem aanbrengen in één dag, om de hinder voor u en uw buren te beperken.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06 14220368


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30