Balkon dekvloeren


Herstel uitkragende galerijvloeren
In de loop van de jaren kan het draagvermogen van betonnen balkon- en galerijvloeren door een aantal oorzaken verminderen. Hierdoor kan een galerijplaat uiteindelijk afbreken.

Het probleem
Bij een groot aantal gebouwen kunnen vraagtekens gezet worden bij de constructieve veiligheid van de balkon- en galerijvloeren, oftewel uitkragende betonnen vloeren.

De oplossing
Het herstellen van beton is de oplossing. Vloeren die in de risico categorie vallen, moeten volgens de richtlijnen aanbeveling om te worden onderzocht. Indien de vloer niet voldoet, kan Reno Balkons haar verankeringssysteem aanbrengen. Het systeem is een herstelmethode voor vrij uitkragende vloeren waarvan de constructieve veiligheid niet gewaarborgd is. Na toepassing van deze methode is de veiligheid van de balkon- of galerijvloer weer optimaal hersteld.
 
Specialisten in dekvloeren
Bij het herstellen van de vrij uitkragende vloeren brengen we een verankeringen van carbonstaven aan. Deze zijn speciaal voor het renovatiesysteem ontwikkeld. De uitkragende betonnen vloer wordt hiermee weer aan de achterliggende constructievloer verankerd.

Voor deze ankerstaven boren we door de diktekant van de uitkragende betonnen vloer gaten in de achterliggende constructievloer. Vervolgens brengen we in deze gaten de carbonfiber verankeringstaven aan, die worden verlijmd in de constructie- en uitkragende vloer, met een speciale epoxy mortel.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06 14220368


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30